Kerstmenu

  • vier gangen
    € 39.50
    voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht
  • vijf gangen
    € 45.00
    voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
  • zes gangen
    € 50.00
    voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, nagerecht

Voorgerechten

  • Koudgerookte zalm van Smoking, gemarineerd in verse wasabi
    met een coating van witte chocolade - ingelegde rettich en zilveruitjes - aardappelsalade met geplukte javaanse makreel
  • Salade bèbek
    Op de huid gebakken tamme eendenborstfilet in een flensje met mango, hoisin, komkommer en springonion

Soepen

  • Soto ajam
    met javaanse kruiden, ei, groenten en balinees sateetje
  • Kreeftsoep
    met vleugje kokos en een gambasateetje

Tussengerechten

  • Bami goreng iboe Stien
    met kortgegrilde coquille st jacques, five spices popcorn, limoenjus
  • Bami goreng iboe Stien
    met babi ketjap (buikspek), five spices popcorn, sweet'n sour sauce

Hoofdgerechten

  • Zeebaarsfilet in milde javaanse curry
    nasi koening, gestoofde pompoen, pittige boontjes
  • Hertenboutbiefstukje
    jus daging smoor, stamppotje rode kool, chips van zoete banaan, pittige boontjes, slice van spicy stoofpeertje

Kaasplank

  • Kaasplank
    selectie europese kazen

Dessert

  • Dessert
    Appelcake van Janneke geroosterde sesamslagroom, kaneelijs, en pannacotta van kokosmelk en koenjit