Menu
Kerstmenu
-
vier gangen€ 39.50voorgerecht, soep, hoofdgerecht, nagerecht
-
vijf gangen€ 45.00voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, nagerecht
-
zes gangen€ 50.00voorgerecht, soep, tussengerecht, hoofdgerecht, kaas, nagerecht
Voorgerechten
-
Koudgerookte zalm van Smoking, gemarineerd in verse wasabimet een coating van witte chocolade - ingelegde rettich en zilveruitjes - aardappelsalade met geplukte javaanse makreel
-
Salade bèbekOp de huid gebakken tamme eendenborstfilet in een flensje met mango, hoisin, komkommer en springonion
Soepen
-
Soto ajammet javaanse kruiden, ei, groenten en balinees sateetje
-
Kreeftsoepmet vleugje kokos en een gambasateetje
Tussengerechten
-
Bami goreng iboe Stienmet kortgegrilde coquille st jacques, five spices popcorn, limoenjus
-
Bami goreng iboe Stienmet babi ketjap (buikspek), five spices popcorn, sweet'n sour sauce
Hoofdgerechten
-
Zeebaarsfilet in milde javaanse currynasi koening, gestoofde pompoen, pittige boontjes
-
Hertenboutbiefstukjejus daging smoor, stamppotje rode kool, chips van zoete banaan, pittige boontjes, slice van spicy stoofpeertje
Kaasplank
-
Kaasplankselectie europese kazen
Dessert
-
DessertAppelcake van Janneke geroosterde sesamslagroom, kaneelijs, en pannacotta van kokosmelk en koenjit